Anmeld en ukurant Flos glo ball gulvlampe ved den mindste mistanke

By:

Det er synd og skam, at der eksisterer lyssky firmaer, enkeltpersoner og andre grupperinger, som er interesserede i at høste værdien, omtalen og prestigen i at eje lamper af mærket Flos, som netop kunne være den populære flos glo ball gulvlampe.

Objektivt set kan man godt forstå, at mange mennesker har lyst til at lukrere på noget, der har haft succes og har gået sin sejrsgang verden over; men den slags er jo ikke kommet i løbet af natten, men ved at skabe noget skelsættende design, brugbart og funktionelt med lamper og flotte farver og variationer af disse.

Firmaet i sig selv, Flos, har skabt sig et navn og er blevet et anerkendt mærke, hvor de har udvalgt de butikker, som har fået lov til at sælge dem og kan repræsentere dem korrekt, såsom dem vi har linket til herover.

Men det er ikke alle, som vi også var lidt inde på indledningsvist, der er med på spillets regler.

Ret detaljeret forklaret for at slå ned på et bestemt eksempel med netop den nævnte Flos glo ball gulvlampe, så køber de korrupte bagmænd en ægte variant, og så analyserer de den til bunds, så de kan skabe en kopi, som de laver af ukurant materiale, der måske er fyldt med kemikalier og/eller skabt af underbetalte medarbejdere, som de så markedsfører i det halvt skjulte.

De overtræder rettighederne til at bruge Flos-navnet, og enten kopierer de det direkte eller de opfinder et navn og et logo, der minder umanerligt meget om det oprindelige, så der stadig er tale om et plagiat.

Dernæst forsøger de at sælge denne lemfældige produktion af lamper til intetanende borgere.

Nogle kunder er hurtige nok til at opdage denne svindel og melder det, og det skal du også gøre, men selv hvis der bliver solgt en enkelt uægte lampe, så kan det brede sig som ringe i vandet, man bliver nødt til at stoppe hurtigst muligt.