Det største udvalg af sexlegetøj i Norden

By:

Belugi den største online sexshop i Norden, hvor du finder alt fra enkle vibratorer til redskaber der kan bruges i forbindelse med f.eks. bondage og S/M. Det store udvalg af sexlegetøj til både mænd og kvinder, gør os til et populært valg blandt mange forskellige kunder, uanset interesse, alder og fantasier. Kort sagt, så har du hos Belugi mulighed for at finde alt hvad dit hjerte kan begære. Uanset hvordan du foretrækker at blive stimuleret eller hvad der tænder dig, når du selv eller i selskab med din partner søger at opnå ultimativ stimulans, kan du med fordel kigge dig omkring hos Belugi.

Belugis mange kategorier, herunder “Til ham”, “Til hende”, “til par”, “lingeri” og meget andet, gør det nemt og overskueligt for dig at finde netop det produkt, du søger. Er du ikke sikker på hvad du søger, skal det ikke være til hindring for at du får fat i den perfekte type sexlegetøj til lige netop din fantasi. Hos Belugi er der mulighed for at få gode råd og professionel, sexologisk vejledning med på vejen.

Er det ikke helt nok for dig blot at have sexlegetøj hjemme i soveværelset, og vil du have mere spænding og nye udfordringer, kan du blive medlem af Belugi VIP. Dette eksklusive medlemskab giver dig en række ekstra fordele, herunder 10 % rabat på varer der ikke er nedsat, mulighed for at deltage i konkurrencer og sidst men ikke mindst, mulighed for at blive tester af nye produkter. Endvidere vil du blive inviteret til forskellige arrangementer der udelukkende er for VIP-medlemmer.

Belugi har stor erfaring med mange forskellige kunder. For mange kunder er diskretion en vigtig del af det at købe sexlegetøj på nettet. Dette bliver naturligvis mødt med forståelse, og det vil derfor ikke fremgå af din pakke at den er købt gennem Belugi.

Posted in: sexlegetøj