En køjeseng kan sagtens passe til en minimalistisk nordisk stil

19 november 2021 Emilie Jacobsen

advertorial

Måske synes du, at det ville være mest praktisk, hvis du indrettede dit hjem med en køjeseng. Det kan for eksempel være inde på børneværelset, så dine børn kan sove sammen. Men det kan også være, at du er bange for, at køjesengen kommer til at ødelægge det look på værelset, som du gerne vil skabe. 

Det kan måske særligt være, hvis du forbinder køjesenge med lejrskoler og sovesale på hostels. Det er ofte ikke de pæneste køjesenge, der står der, og det kan derfor være svært for dig at se, hvordan du skal få sådan en til at passe ind i din indretning. Selvom det “bare” er børneværelset, er det jo en øjebæ, som du kommer til at se på flere gange om dagen. 

I dag er det dog muligt for dig at købe køjesenge i mange forskellige stilarter. Du kan dermed nemt finde den køjeseng, der passer til dit hjem. På webshoppen littlehugs.dk har de for eksempel en række køjesenge i neutrale farver, der passer godt til den minimalistiske nordiske stil. 

image

Tænk ekstra opbevaring ind i forbindelse med sengen 

Bor du meget minimalistisk, skal du selvfølgelig hele tiden tænke over, hvordan du kan få ekstra opbevaringsplads ind i de møbler, du har. Dermed slipper du for, at du behøver at have flere møbler end højst nødvendigt. 

Med en køjeseng har du ikke bare mulighed for at spare plads ved, at de får to senge på den plads, som en seng fylder. Hos littlehugs.dk har de også en række former for senge, hvor der for eksempel er skuffer under den nederste seng, eller hvor der er en ekstra seng, under den nederste seng. 

De har en endda en model, hvor der både er en ekstra seng, der kan trækkes ud, og hvor der er skuffer under den ekstra seng. 

Flere Nyheder