Et truckcertifikat gør dig i stand til mere

08 februar 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Det er ikke i alle sammenhænge med lager og logistik, at man skal bruge et certifikat til betjene en truck, men det er en klar fordel at have.

Det kan være, du har været i branchen længe, hvor du ikke har haft behov for det, fordi du arbejdede på nogle lagre eller endda det samme lager hele tiden, hvor der ikke var brug for en truck, eller også var det en anden eller nogle andre, der tog sig af den slags.

Det var en fin rollefordeling, og alle var tilfredse, så det strejfede aldrig din tankegang, at det egentlig kunne være smart at have erhvervet et truckcertifikat.

Du tænkte da over det, mens du uddannede dig, men det kom ikke lige på tale at tage det med, for du blev lidt skoletræt og ville egentlig gerne ud at arbejde.

Eller også kom du bare ind i branchen via en bagdør, hvor du ikke tænkte over, at det var en fordel at have sådan et certifikat.

truckcertifikat

Se at få taget det truckcertifikat

Selvom man måske har en ansættelse, hvor man netop har den fornemme rollefordeling, så kan man aldrig vide sig sikker på, at man måske bliver afskediget, for man kan være den bedste medarbejder, men fordi der skal spares, så må de lade dig gå.

Og så kan du godt se, at når du skal finde et nyt arbejde i branchen, for det ville tage for lang tid at uddanne sig i en anden retning, så ser det mere attraktivt ud at ansætte dig, hvis du har et truckcertifikat, fordi du så besidder nogle kompetencer, som der gode at have i den branche.

Hvis du ligefrem er på vej ind i branchen, og du ved, du vil være her længe, så er det bare med at få taget det med det samme.

Flere nyheder