Få gulvet pænt igen med en gulvafslibning i Herlev

By:

Trægulve er kønne og lækre – og tilføjer en dimension af hygge og hjemlig atmosfære til stuer og værelser. De fleste mennesker ville, hvis de helt selv kunne vælge, foretrække et massivt trægulv i deres hjem frem for gulve af andre materialer. Træ er et organisk materiale, som føles rart under fødderne, og som ikke på samme måde som for eksempel beton eller cement bliver koldt og hårdt at betræde.

Dertil kommer, at ethvert trægulv er unikt, og med sin individuelle struktur og særegne charme tilfører boligen integritet og sjæl. Især hvis gulvet er behandlet med det, man kalder en ikke forseglende behandlingstype som for eksempel sæbe eller olie. Ved en olie behandling får træværket mere dybde, og de særlige features (årer, knaster mv.) fremhæves. Med olie kan man også farve eller tone træværket til en mørkere og mere intens nuance.

Sæbehandlede trægulve – smukke og sarte

Ved en sæbebehandling skures en særlig sæbe ned i det nyslebne træværk, som bleges op til flere toner, og samtidig bliver skinnende og silkemat i overfladen. Sæben danner en beskyttende hinde, som skal vedligeholdes ved ugentlig gulvvask med plejende sæbe. Sker dette ikke, vil gulvet hurtigt begynde at udvise indikationer for slitage.

I første omgang vil disse komme til udtryk ved grimme og skæmmende slidspor, som opstår der, hvor gulvet bruges mest. Disse slidspor består af støv og snavs, som bliver trådt ned i træværkets ubeskyttede fibre – og de kan således ikke vaske væk, men vil tvært imod få trægulvet til at fremstå snavset og snusket, selv om det er ganske nyvasket.

Fjern slidspor og andre misfarvninger med en gulvafslibning

Er du træt af at se på de grimme slidspor i dit før så lækre og skinnende trægulv, kan du med fordel få et godt tilbud på en billig gulvafslibning online hos gkservice.dk