Få områdets flotteste nyslået græsplæne med installation af robotplæneklipper

By:

En af de helt store tidsrøvere i sommerhalvåret som haveejer er græsslåning. Nogle uger kan man næsten høre græsset gro eller det føles i det mindste som om at det vokser så hurtigt. 39 timer viser nogle undersøgelser at vi i gennemsnit bruger på at slå græs eller vedligeholde maskinen. Det er timer der kunne blive brugt på andre langt sjovere projekter eller sammen med familien. 

Hvis man gerne vil slippe for at slå græs er en robotplæneklipper en mulig løsning. Når først kanterne er installeret klare maskinen i princippet resten. Selvom maskinen er designet til at klippe kanterne kan det være nødvendigt fra tid til anden at gå kanterne igennem. 

Områdets flotteste græsplæne

Din græsplæne stortrives ved at blive klippet flere gange hver uge og de små stykker græs der bliver klippet af og som ender i græsset fungere som naturgødning. Samtidig mistrives det agressive mos og kløver ikke ved at blive klippet så hyppigt, så det vil dø og overlade græsplænen til græsset. Du kan selv installere kanterne og opladeren eller du kan bestille installation af robotplæneklipper, samtidig med at du køber den.  

Larmer en robotplæneklipper?

En robotplæneklipper er batteridrevet så modsat en almindelig el eller benzindrevet plæneklipper er den næsten lydløs. Samtidig kan du indstille den til at slå græsset, når ingen er hjemme og kan høre den. Da den er batteridrevet er det en miljøvenlig løsning modsat de traditionelle maskiner.

Den vil køre omkring 90 min før den køre tilbage til opladeren for at blive opladet. Hvis det regner for meget imens den er igang vil den også køre tilbage til opladeren. Der er ingen grund til at være nervøs for at den vil blive stjålet selvom den står ude hele tiden. Der skal en kode til og uden den kan robotplæneklipperen ikke køre og er derfor værdiløs.