Find det skarpeste tilbud på gulvafslibning i København

By:

Hvis din nye bolig er udstyret med trægulve fra kælder til kvist – eller i hvert fald i alle beboede rum – kan du regne dig selv som værende heldig. Et sundt og intakt trægulv er nemlig ideelt for en privat bolig. Der er ingen andre former for gulv belægning som skaber den samme hjemlige behagelige atmosfære som træværk.

Med et trægulv får du en god akustik samtidig med at træværk visuelt spreder tryghed og hygge. Der ud over er træværk behageligt at betræde i bare tæer eller på strømpefødder. Og det er langt de fleste bolig ejeres ønske ikke at behøve at have sko på i sit eget hjem.

Kan et slidt trægulv reddes?

Er benævnte trægulv dog slidt og tørt i overfladen – måske endda med misfarvninger eller skrammer – kan det være fristende at skrotte det til fordel for et nyt trægulv. Mange bolig ejere vælger også at skifte trægulvet ud med et mindre pleje og vedligeholdelses krævende – og mere rengørings venligt – gulv. Det kan for eksempel være et moderigtigt beton eller cement gulv, eller gulv belægning i syntetisk laminat.

Du bør dog tænke dig om en ekstra gang inden du tager så drastisk et skridt. Selv om disse gulvbelægnings former er nemmere at have med at gøre kan de ikke måle sig med træ når det handler om komfort og æstetik.

Desuden er det ikke billigt at få lagt nyt gulv. I langt de fleste tilfælde kan det sagtens betale sig at få renoveret trægulvet. Og der er stor sandsynlighed for at gulvet kan blive rigtig flot med en gulvafslibning og en efterbehandling – også selv om det ser lidt håbløst ud.

Hvem kan hjælpe mig med en gulvafslibning i København?

Er du bosiddende i København eller omegn kan DBF Gulvservice altid give dig et godt tilbud på gulvafslibning – læs mere på gulvafslibning-priser.dk