Flotte designer smykker fra Heiring

By:

Er du begyndt at overveje hvad konfirmations pigen, studinen eller dåbsbarnet skal begaves med her i løbet af foråret og den tidlige sommer? Så kan du med fordel tænke i smykke baner. Langt de fleste kvinder og piger sætter pris på smukke og dekorative smykker, som kan bæres om halsen, i øreflippen, rundt om håndleddet eller på fingeren.

Smykker af god håndværksmæssig kvalitet i flotte designs og lækre materialer står som regel højt på ønskelisten hos kvinder og piger, som godt kan lide at gøre noget ud af sig selv. Og et smykke givet med kærlighed og omtanke kan aldrig miste sin værdi. Især ikke hvis smykket symboliserer netop kærlighed og omtanke.

Skytsenglen fra Heiring – et smukt og omsorgsfuldt symbol

Hvis du ønsker at vise din niece, din guddatter eller din søster at du holder af hende og ønsker at det altid må gå hende godt, kan du vælge at forære hende et eksempel af den søde skytsengel fra den danske smykke designer Heiring.

En skytsengel er et væsen, som i ånden altid vil passe på dig og beskytte dig mod farer udefra. Du kan vælge at købe en skytsengel som vedhæng til en halskæde, som øreringe eller ørestikker, som armbånd eller måske som en fin fingerring. De kønne små figurer vækker glæde overalt, og modtageren vil tænke på dig hver gang hun ifører sig sin skytsengel.

Feather serien fra Heiring – eksklusiv og raffineret

Leder du efter en gave til den modne og stil bevidste kvinde, kan du med fordel tjekke den elegante Feather serie fra Heiring. De smukke og stilfulde fjer i denne serie er fremstillet i forskellige materialer og i varierende størrelser. Du vil således altid kunne finde en fjer i Heirings Feather serie, som passer til modtagerens smag.

Se alle de dekorative smykker på fangels.dk

Posted in: heiring