Giv dit trægulv ny glans med en gulvafslibning

25 juni 2020 Astrid Pedersen

Trænger dit gamle trægulv til et nyt look – for eksempel en anden type behandling – eller er det bare slidt og trist i overfladen? Så kan du med fordel bestille tid til en grundig og effektiv gulvafslibning hos dit lokale gulvfirma.

Hvorfor skal jeg vælge en gulvafslibning?

En gulvafslibning er særdeles velegnet til trægulve som blot lider af overfladisk slitage. Et sæbe behandlet gulv vil for eksempel komme til at fremstå utroligt trist og snusket hvis den vedligeholdende og plejende behandling med sæbe spåner forsømmes blot en uge eller to i streg.

Så vil den beskyttende hinde af fed sæbe, som gulvet fik ved sin først behandling, nemlig forsvinde, og gulvet vil blive sårbart over for omverdenens påvirkninger. Træværket vil miste sine væske og smuds afvisende egenskaber, og spildte væsker samt nedtrådt støv og skidt vil indlejre sig i de udtørrede træfibre i gulvets overflade. Her vil de give anledning til grimme misfarvninger, som ikke lader sig fjerne ved almindelig gulv vask. Og så vil gulvet på grund af udtørring få en øget tendens til at danne irriterende splinter.

Kun en gulvafslibning kan rette op på disse skader og gøre gulvet smukt og skinnende igen. Og til dette formål kan du med fordel vælge at alliere dig med et vel etableret gulvfirma så som Gulvkanonen ApS.

Hvem er Gulvkanonen ApS?

Gulvkanonen ApS er et landsdækkende firma som samarbejder med de dygtigste og mest rutinerede gulvmænd over hele Danmark. Når du vælger at lade en gulvmand fra Gulvkanonen ApS forestå afslibning af gulve i din bolig vil du få den beste service til nogle af landets laveste priser.

Din Gulvkanonen ApS gulvmand vil på baggrund af sin ekspertise og erfaring kunne rådgive dig omkring efterbehandling af gulvet og vedligeholdelse af samme. Du kan læse mere, og indhente et tilbud på gulvafslibning ved Gulvkanonen ApS, på Gulvkanonen.dk

Flere nyheder