Hudpleje kan virkelig gøre underværker!

By:

Tilhører du også den gruppe af mennesker, der mener, at man gør lidt for meget ud af sig selv, hvis man bruger for lang tid på hudpleje?

– At det mest er kvinder, der skal benytte sig af den slags?
– At mænd er for metroseksuelle, hvis de går op i hudpleje?
– Og at huden nok skal klare sig selv, for det gjorde den længe før, hudpleje blev opfundet?

Så kan det være på tide med at ændre den opfattelse, og vi kan tage fat i den sidste anfægtelse som det første:

Vi har faktisk altid plejet huden, om det er på hænderne, ansigtet eller til behandling sår, pigmentfejl eller sygdomme.

Det er alt fra, at man er ude i solen, hvad man spiser og så videre, som vores tidlige forfærdre jo gik op i, om det var med tanke på huden eller ej.

Senere har vi jo fundet ud af, at vi skal huske at vaske hænder, og at man bør have solcreme på for ikke at blive solbrændt.

Alt dette har så ledt frem til, at man bør gøre noget for sig selv via hudpleje.
Hvis ordet skræmmer en i sig selv og giver konnotationer til noget, man ikke vil associeres med, så kan man blot se det som den seneste udvikling af teknikker.

Og hvem kan ikke godt lide at være med på beatet og vide, hvad der sker af landvindinger?

Hudpleje kan nemlig gøre alt fra, at man ser pæn ud, og det vil alle jo gerne, til at man kan fjerne urenheder, hudorme, bumser med videre.

Det behøver jo ikke ende med, at man ser skinnende flot ud bagefter og er glat som en barnerumpe, men det kan blot være noget med, at man lige tager sig af sig selv med en gennemsnitslig hudpleje.

Det kan du få meget hjælp til her: https://www.sephora.dk/ 

 

 

Posted in: hudpleje