Hvad vil du egentlig teste din DAB-radio for?

By:

Der er stadig dem, der sværger til at have en DAB-radio, og det var da også banebrydende, da de kom frem, og deres design alene gør, at de kan passe ind i omgivelser, der er lige dele futuristiske, men også retro.

Men det er især det sidste, som det efterhånden passer ind i, da deres futuristiske look mere end ofte ligner noget, hvordan man i gamle dage opfattede fremtiden til at skulle være, og det er da også efterhånden en del år siden, at disse radioer havde deres storhedstid.

De er stadig rare at have for nogle, da de er praktiske at have med, lette at sætte op og ofte virker upåklageligt.

Men for nogle bliver det også en hårdnakket påstand om, at det altså stadig er moderne og smart at have sådan en DAB-radio. Det er det ikke.

Derfor kan det være nødvendigt med en lille DAB radio test her og der på forskellige områder for at se, om det stadig kan svare sig at have sådan en.

Foretag en test på en DAB-radio af forskellige årsager

Der er de mere gængse former for test, hvor man allerede nede i forretninger kan testen teknikken og se, om den lever op til de forventninger man har til sådan en.

Så kan man teste den derhjemme, hvor signalet er bedst, og om den passe æstetisk ind, om det så er i ens forretning eller i ens hjem.

Man kan dog også lave den test med specielt unge mennesker, at de skal svare på, hvad sådan et aggregat er, uden man fortæller dem, at det er en DAB-radio.

Så kan man vise sådan en DAB-radio frem til forskellige mennesker og høre, hvor mange der stadig har sådan en og eventuelt bruger den.

Endelig kan man høre ad, om der stadig er nogle, der foretrækker sådan en frem for de moderne anordninger, der efterhånden har overhalet den radio.

Posted in: dab radio test