Hverdagslingeri

23 november 2020 Maya Hindsberg

Der findes rigtig mange forskellige former for lingeri. Nogle typer af lingeri er til helt særlige lejligheder, som f.eks. en bytur, andre er skabt til lidt selvforkælelse eller forkælelse af kæresten. Der er altså forskellig brug af lingeri, og det gælder selvfølgelig også corsager.

Du kan evt. læse mere om og se nogle af de corsager, der er på markedet på https://www.love-lingeri.dk/special-lingeri/corsage-korset. Ud over corsager kan du jo også finde forskellige lingerikjoler, bh’er og meget andet, som du også kan style i hverdagen.

Corsager og korsetter

Det kan godt virke utroligt, men der findes corsager og korsetter, som kan bruges til hverdagen. De kan bruges på to måder. Enten kan du bruge dem som en top, der er jo f.eks. mange korsetkjoler og toppe på markedet. De kan tit styles med bukser eller nederdele og evt. en cardigan ovenpå for at gøre det lidt mindre vovet. Der er mange måder at style dem på, det kan eventuelt også komme oven på en kjole. De har dog også de fordele, at de kan blive brugt under tøjet, de kan nemlig nemlig hjælpe med at få din silhuet til at fremstå stram og slank og kan holde alt på plads, så du kan føle dig velklædt. 

Hverdags bh sæt

En del af hverdags lingeri er bh sæt. Du kender dem, det handler om, at det skal være komfortabelt og nemt at bevæge sig i, men derfor betyder det ikke, at det skal være kedeligt og gråt. Du kan sagtens finde søde og komfortable bh’er. Hvis din barm er til det, er der mange, der er blevet glade for braletter, som er uden bøjler. Det giver en god pasform samtidig med, at du har bevægelsesfrihed, og så er det oveni købet blevet rigtig trendy at have en underdel og så kun sin bralette på.

Flere Nyheder