Hvilket overvågningskamera skal jeg vælge?

By:

Antallet af indbrud i vores ellers så ganske lovlydige land er, hvis man sammenligner de danske tal med vores nabolande, Norge og Sverige, højt. Vi indtager med længder en ærgerlig førsteplads; du kan gange med fire i forhold til Sverige, og indbrud forekommer herhjemme hele ni gange så mange som Norge.

Dog er der tiltage du selv kan tage for at forhindre – eller minimere risikoen for – at det sker for dig. Et virksomt træk kan være at installere videoovervågning både uden,- og indendørs. 

Markedet for overvågningskameraer er stort, og det kan være svært at navigere i. Du bør stille dig selv mange spørgsmål for at afdække netop dine behov.

Først skal du finde ud af, hvor du ønsker at bruge dine overvågningskameraer. Skal det være indenfor eller udenfor? Måske begge dele? Mange udendørskameraer vil uden problemer kunne anvendes indenfor. Ofte kan det være nok at studere informationen om det givne produkt, hvor de nødvendige informationer og brugen vil fremgå. Det er vigtigt at læse grundigt, da valget af forkert kamera kan betyde, at det hurtigt – hvis ikke med det samme – vil kortslutte. Dette skyldes, at fugtigheden i luften kan være høj, hvilket et kamera uden en vis modstandskraft ikke kan klare. 

Forskellige typer af eksempler på kameraer listes her op:

– Plug’n’Play tilsluttes strøm, hvorefter de virker – såre simpelt.

– Kamera med solceller – dette vil løbende lades op, hvorfor det med længder slår et almindeligt batteridrevet kamera, eftersom disse ofte må udskiftes. Du kan få denne type kamera med Wi-Fi, og dette er uden ledninger, hvilket er en stor fordel. Du skal blot sørge for, at der er et netværk tilgængeligt nærved.

– Videokamera med infrarøde dioder – dette gør det muligt at filme om natten.

– Overvågning med zoom-funktion

I udvælgelsesprocessen kan det være gavnligt at sparre med eksperter på området. DKKamera er leveringsdygtige hvad enten du ønsker det ene eller det andet, og de habile medarbejdere sidder altid klar til at hjælpe.