Hvor tit får du ordnet dit herreklip?

25 februar 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Der er bestemt intet i vejen for, at man er sådan en type, der vælger den samme konservative frisure, når man skal til frisøren.

Man er den type, for hvem det bare skal overstås, da man ikke har den store fidus til forskellige frisurer, som du ser, din kone får lavet hver gang, hun er nede at blive klippet – og du fatter ikke, hvad hun egentlig bruger så lang tid med dernede.

For dig er det noget, hvor du lige skriver ind i kalenderen, at det skal klares på linje med at stille skrald ud til storskrald, skifte olie på bilen eller andet.

Og der er ikke de store dikkedarer med, hvad der skal laves, for din herrefrisør ved, hvordan du ønsker det, så I behøver dårligt udveksle ord, når du møder op til den vanlige aftale, fordi I kender hinanden så godt, at man bare lige hilser.

Frisøren bekræfter bare lige for en sikkerheds skyld, at man ønsker det samme som altid, så man ikke går skævt af hinanden.

herreklip

Det er helt fint at være ensformig med ens herreklip

Så for at være på den sikre side med, at man altid har den samme frisure, så sørger man ikke alene for altid at vælge den samme frisør, som man var tilfreds med sidst, men man vælger også det samme tidspunkt hver gang med at blive klippet, så håret aldrig bliver for langt, for det får ellers bare lov til at passe sig selv og vokse.

Du fikser det lige med en kam hver dag, og ellers vasker du det bare med en billig shampoo, og sådan kan du lide at have det.

Ellers står det på et besøg hos frisøren cirka hver tredje måned, fordi det passer med, når håret er ved at blive for langt igen.

Sådan er din rutine.

Flere nyheder