Hvordan finder jeg det rette plankeværk til haven?

30 november 2020 Astrid Pedersen

Ønsker du at hegne din have eller din terrasse ind på effektiv vis, således at du beskytter din ejendom mod såvel vind og vejr som imod nysgerrige blikke? Så bør du få opført et solidt og stabilt plankeværk i en vis højde.

Med et plankeværk får du bedre læ end du gør med en hæk. En hæk skal klippes og beskæres op til flere gang i løbet af en sæson – og ved løvhække skal du være forberedt på at rive blade sammen.

Dette problem har du ikke med et plankeværk som blot skal have en omgang træbeskyttelse højst en gang om året. Og så er et plankeværk meget tættere end en hæk hvilket betyder meget når du skal beskytte din terrasse imod blæst og regn.

Få opført et plankeværk ved en dygtig tømrer

Ønsker du et flot og holdbart plankeværk som er fremstillet af de bedste materialer og i det flotteste design bør du vælge en dygtig faglært håndværker til at forestå udformning og opførelse heraf.

En tømrer med mange års erfaring inden for plankeværk konstruktion vil hurtigt kunne fremstille et design som matcher din ejendom og dine personlige præferencer, og rejse et plankeværk som er både flot og funktionelt. Med en dygtig tømrer på opgaven vil du være sikker på et stykke vel udført arbejde med et flot og holdbart resultat som du og din familie kan have gavn og glæde af i mange år.

Byg selv dit eget plankeværk

Der er penge at spare hvis du som amatør håndværker vælger selv at designe og konstruere dit eget plankeværk. Det kræver selvfølgelig en del arbejde i forbindelse med opmåling og tilskæring af træværk – og det er en god idé at finde en god manual som kan fortælle dig præcis hvad du skal bruge af udstyr og materialer. Læs mere på husblog.dk

Flere Nyheder