Mad ud af huset til den store dag – bestil online

22 juli 2021 Astrid Pedersen

Skal der være fest hjemme hos dig, og spekulerer du på hvorledes du vil bespise de mange gæster? Så bør du overveje at bestille mad ud af huset fra Kokken & Jomfruen.

Hvem er Kokken & Jomfruen?

Kokken & Jomfruen er et af de mere populære og velrenommerede catering firmaer i Danmark – og dette er bestemt ikke uden grund.

Hos Kokken og Jomfruen kan du altid finde mad ud af huset som passer til netop dit arrangement. Kokken & Jomfruen har mange års erfaring i at levere mad ud af huset til selskaber, fester, receptioner og andre sociale sammenkomster.

Uanset størrelsen på din fest vil Kokken og Jomfruen kunne imødekomme dine krav til mad ud af huset. Og uanset hvilken type arrangement du står for at skulle afholde vil du hos Kokken og Jomfruen kunne finde retter, menuer og anretninger som passer perfekt dertil. Din mad vil altid blive leveret frisk tilberedt på den pågældende adresse – og selvfølgelig til aftalt tid.

Bestil brunch ud af huset hos Danmarks bedste catering firma

Kokken og Jomfruen er blandt de få danske catering firmaer som er leveringsdygtige i lækre brunch buffeter til levering ud af huset. Til visse typer fester er en lækker brunch mere passende end det helt store kolde bord eller den traditionelle tre retters menu.

Hos catering firmaet Kokken & Jomfruen kan du således bestille alt hvad du skal bruge for at anrette en lækker brunch buffet. Kokken og Jomfruen kan præsentere alle de traditionelle brunch retter som for eksempel amerikanske pandekager samt baked beans, æg, bacon og pølser, i kombination med lækkert brød, pålæg, charcuterie, ost og meget andet.

Med en brunch ud af huset slipper du for selv at skulle stå tidligt op og kokkerere. Og du vil med sikkerhed samtidig slippe billigere om med din brunch buffet når du bestiller den til levering.

Du kan se de mange muligheder for mad ud af huset på https://www.kokken-jomfruen.dk/ 

Flere Nyheder