Overlad trygt dit parkeringsområde til et parkeringsselskab

03 marts 2021 Lotte Hindsberg

Hvis du er et boligselskab, har dine boliger med stor sandsynlighed også et parkeringsområde. Dette område kan være årsag til stor irritation, især hvis det ligger tæt på stationen eller et indkøbsområde, fordi andre billister end beboerne kan falde for fristelsen og parkere sin bil, hvilket kan give beboerne store problemer i forhold til selv at finde en parkeringsplads.

Især hvis de kommer sent hjem. Det kan give anledning til stor frustration og tage tid væk fra andre opgaver som administrationsselskab. Som beboer kan det især være irriterende, da parkeringsmulighed ofte er en del af lejen.  

En mulighed for at sikre at der er plads til beboerne og deres gæster, kan være at lave en aftale med et parkeringsselskab. Du kan læse mere her https://unopark.dk/parkeringsselskab-i-aarhus/.

Overlad parkeringsområderne til et parkeringsselskab

Ved at overlade det praktiske med jeres parkeringsområder til et parkeringsselskab slipper I for meget praktisk arbejde. Parkeringsselskabet vil sørge for, at beboerne får en parkeringstilladelse, og at det er muligt, at deres gæster nemt kan få en gæsteparkering, når de er på besøg.

Der vil også gå en parkeringsvagt rundt med jævne mellemrum og uddele bøder til de biler, der opholder sig ulovligt på området. At der er en parkeringsvagt, er også med til at give øget sikkerhed i området og mindske tyveri.

Opgaven med at sætte skilte op, der fortæller, at det er et privat parkeringsområde, og at man parkerer ulovligt og kan risikere at få en bøde, hører også til parkeringsselskabets opgaver. Det samme gør det at inddrive bøderne, såfremt de ikke bliver betalt til tiden. Det er vigtigt, at der er sat synlige skilte op, der gør opmærksom på at for at kunne parkere i området, skal du have en gyldig parkeringstilladelse.

Når du laver en aftale med et parkeringsselskab, får du en fast kontaktperson. Det gør aftalen fleksibel og nem at ændre, hvis der er behov for ændringer.

Flere Nyheder