Prøv Blackjack Switch

08 oktober 2018 Tina Høy
image

hyggespil-online.dk kan du blive klogere på Blackjack Switch, som er en spændende variant af klassisk Blackjack. 

Har du som Blackjack-spiller prøvet at sidde med en hånd og tænke: “Hvis jeg nu bare kunne bytte mit kort med det der kort, så ville jeg have den perfekte hånd”. Det kan du i Blackjack Switch. Der spiller du med to hænder og har mulighed for at bytte kort mellem de to hænder. Det giver dig en stor fordel i forhold til at få gode kort, og derfor er der indført nogle ekstra regler, så dealeren stadig har en god chance for at vinde.

Det gælder stadig om at få 21 eller komme så tæt på som muligt. Du har også stadig mulighed for at fordoble dit væddemål, hvis du har gode kort, og dealeren har dårlige kort. At lægge en forsikring, hvis dealerens synlige kort er virkelig godt, er også tilladt.

Forskellen på Blackjack og Blackjack Switch er bl.a., at det sidste kort, du har modtaget til begge hænder, må du én gang bytte til den anden hånd.

Dealeren kigger på sine kort, inden spillet går i gang, og hvis  dealeren har blackjack, stopper spillet der. Medmindre du selv har blackjack, vil du miste dine penge fra start af.

En tredje forskel er, at du ikke får lige så mange penge, hvis du har blackjack som i klassisk Blackjack. I klassisk Blackjack vil du få pengene igen 3:2, mens du i Blackjack Switch får dem igen 1:1.

En fjerde vigtig forskel er, at du i Blackjack Switch kan spille på Super Match. Tror du på, at du vil få et par eller flere ens kort på tværs af dine to hænder? Hvis du har en sekser på hver hånd, vil det tælle som et par og dermed give gevinst.

Flere nyheder