Professionel kloakservice i Hjørring

15 december 2020 Astrid Pedersen

Hvis der igennem en længere periode har forekommet en sur og skarp lugt fra afløbet i dit køkken, på dit badeværelse eller i husets bryggers – og lader den sig ikke fjerne ved gennemskylning med afløbsrens – kan det være, at der er noget galt med dine kloaksystemer.

Der kan for eksempel være opstået skade på rørene, eller de kan være stoppet til. Under alle omstændigheder skal du have fat på en autoriseret kloakmester, som kan foretage en inspektion, en oprensning ved højtryksspuling, og eventuel udbedring af skader på kloaksystemet. Og er du bosat i Hjørring eller omegn kan du med fordel kontakte Vennelyst Ingeniør- og Entreprenørforretning A/S.

Hvem er Vennelyst Ingeniør- og Entreprenørforretning A/S?

Vennelyst Ingeniør- og Entreprenørforretning A/S er en virksomhed med speciale inden for diverse entreprenør ydelser – her under kloakservice og kloakarbejde. Som virksomhed har Vennelyst Ingeniør- og Entreprenørforretning A/S mere end tres år på bagen inden for entreprenør branchen og har dermed den erfaring der skal til for at løse dine udfordringer med anlæggelse af nye kloaksystemer eller oprensning, reparation eller udvidelse af eksisterende ditto.

Når du vælge Vennelyst Ingeniør- og Entreprenørforretning A/S som din entreprenør og kloakmester i Hjørring er du garanteret et stykke vel udført kloakarbejde som kan holde i mange år. Vennelyst Ingeniør- og Entreprenørforretning A/S sætter en ære i at løse alle typer entreprenør opgaver til UG med kryds og slange, og går gerne et ekstra skridt for at sikre kundens tilfredshed.

Ingen opgave er for stor eller for lille for Vennelyst Ingeniør- og Entreprenørforretning A/S som lige så gerne hjælper med planlægning, projektering og implementering af nye kloak systemer i forbindelse med større entrepriser og bygge projekter som med oprensning af dine afløb, faldstammer eller kloak rør.

Du kan altid kontakte Vennelyst Ingeniør- og Entreprenørforretning A/S for et tilbud på kloakarbejde på din ejendom via hjemmesiden https://www.vennelyst.dk/arbejdsomrader/speciallosninger/kloakreparationer 

Flere Nyheder