Skal du tage få eller mange Power bi kurser?

By:

Bliver man klogere af at få gentaget et emne, eller ender man så bare med at stirre sig blind i det?

Sådan kan man lidt se på det med et bestemt emne som at tage kurser i Power BI, hvilket du kan gøre her: https://www.4d.dk/kurser/business-intelligence/power-bi

Mange har haft gode oplevelser med det tage kurser i Power Bi hos 4D.dk, og som man også lidt oplever efter at have været til et kursus, så er det efterfølgende, at informationen lejrer sig, og man lærer at bruge det i praksis.

Derfor kan man føle, man da måske lige skal tage kurset igen, fordi man har tiden til det, også selvom man ved, det vil ligne 95 procent eller deromkring det sidste kursus, man var på, fordi man så tror, man husker det bedre og går derfra med mere information end det, man nåede at suge til sig sidst.

Dette også selvom man tog en masser noter. Man kan jo ikke altid skrive og høre, hvad der bliver sagt samtidigt.

Men er dette så en fordel for dig, når tiden og pengene er der til det?

På sin vis kan det, hvis du virkelig føler, du ikke fik taget gode nok notater eller gerne vil have en omgang mere fra dette kursus, fordi det af helt din egen grund skete ting, som gjorde, du ikke fik nok med hjem.

Det kan være, du var syg en kursusdag eller ikke havde opmærksomheden med dig en af dagene, fordi du spekulerede på noget helt andet.

Men selvom de er dygtige til at lære fra sig fra 4D.dk, så vil vi hellere råde dig til, at du tager kurser i noget andet hos dem.

Du kan nemlig godt regne med, at din hjerne husker mere, end du lige kan fremkalde lige nu, som nok skal komme dig til gavn, når du skal bruge det i praksis.