Spændende aktiviteter for børn og voksne i Aarhus

05 januar 2022 Emilie Jacobsen

advertorial

Er du på jagt efter nogle aktiviteter, som, både du og dit barn vil synes, er sjove? Så bør du læse med her. For vi ved nemlig, at det kan være svært at finde aktiviteter, som både børn og forældre kan lide. Her kommer vi ind på aktiviteter i Århus, som, vi dog tror, vil falde i både store og smås smag. Det er derfor en oplagt ide, at du læser med her, så du kan blive klogere på dem. 

Først og fremmest vil vi anbefale Science Museerne. Det er en samling af museer, hvor du kan blive klogere på naturvidenskab. De lyder måske ikke som noget for hverken dig eller dit barn. Men udstillingerne er skabt, så de er meget inddragende og fangende – for både børn og voksne. 

Det gælder for eksempel Botanisk Have, hvor I kan se på en række forskellige former for planter. Der vil helt sikkert være nogle, som, dine børn vil synes, er fascinerende. Det kan for eksempel være nogle af de eksotiske planter inde i væksthusene. 

image

Arrangementer for børn og familier 

I Botanisk Have vil du typisk selv skulle gøre oplevelserne spændende for dine børn, men det behøver du ikke på Steno Museet, der også er en del af Science Museerne. På museet har de gjort en dyd ud af at formidle naturvidenskab, så den fascinerer og inspirer både børn og voksne. Der vil derfor helt sikkert være masser for jer at gå til, når I besøger museet. 

For eksempel kan I gå ind i museets planetarium. Der viser de film om stjernerne, og de I kan komme til arrangementer og foredrag, der handler om stjernerne. I weekenden har de for eksempel oplæg om, hvordan stjernehimlen ser ud netop nu. Om aftenen kan du derfor tage børnene med udenfor, og så kan I kigge efter de stjerner, som I har lært om på museet. 

Flere Nyheder