Stilrene loftlamper til stilfulde hjem

By:

Smukke og dekorative loftlamper er et must i det klassiske hjem med højt til loftet. Og hvis du går op i indretning, ved du også, at det er vigtigt, at belysningen passer til det øvrige decor og boligens stil i det hele taget. Hvis du er den lykkelige ejer af en murermestervilla, en patricier villa, en herskabs lejlighed eller måske en lækker bungalow i funkis design, skal du vælge en loftlampe, som passer til stilen i stuen. Det er sjældent vellykket at sætte en antik krystallysekrone op i loftet i stuen, hvis resten af indretningen i din funkis bolig fra trediverne er tilpasset stilen fra dengang. Og det vil næppe klæde dit hus eller din lejlighed fra 1800-tallet med en loftlampe i matteret glas og stål, hvis du har gjort en dyd ud af at indrette med et møblement i klunkestil.

Stilfulde loftlamper i mange forskellige designs

Derfor er det en god idé at afsøge markedet for lige præcis den type loftlampe, som passer ind i din boligs overordnede stil, og supplerer det øvrige møblement og decor. Dit moderne hjem skal selvfølgelig have en moderne loftlampe fra en designer, som borger for den høje kvalitet og standard. Med en lækker loftlampe, som kaster et blødt og behageligt lys, kan du understrege rummets dimensioner og de kvalitetsmaterialer, som dine smukke møbler er udført i. Til et stilrent og moderne indrettet hjem kan du tjekke de lækre lamper fra Flos, et anderkendt, italiensk brand, som har leveret loftlamper af høj kvalitet gennem flere årtier. Flos er kendt for elegant og strømlinet design og deres anvendelse af de bedste materialer.

Loftlamper fra Flos finder du blandt andet hos andlight.dk, som også kan præsentere loftlamper fra andre kendte producenter, herunder &tradition, Artemide, Astro, Baltensweiler, Design By Us, Estiluz, Fabbian, Foscarini, Frama, Grupa, In The Tube, Kartell, Lampe Gras, Luceplan, Northern Lighting, Nuura, Parachilna, Paulmann, Philips, RestartMilanoSerge Mouille, Studio Italia Design og Tom Dixon.

Posted in: loftlamper